Copyright © 2023 · Genesis Sample on Genesis Framework · WordPress · Log in

DFF afholdt repræsentantskabsmøde den 9. sep. Vores formand og kasserer deltog som repræsentanter for TOF og undertegnede for Spejderfrimærkeklubben. Nedenfor følger et kort referat, da et mere udførligt referat følger i DFT som det plejer Formanden redegjorde for de udfordringer forbundet har stået i de sidste par år bl.a. med at få økonomien til at hænge sammen. Bestyrelsen fik stor ros og anerkendelse for dette arbejde. Der forventes et stort overskud i 2022, et mindre underskud i 2023 og et underskud på 97.000 i 2024. Til beroligelse for mange blev forslaget om uændret kontingent til forbundet i 2023 og 2024 vedtaget. Der blev redegjort for at der ikke er den store besparelse selv om flere fravælger DFT. Der vil blive afholdt et webinar okt., hvor man deltagerne kan komme med gode ideer til det fortsatte arbejde i forbundet. Formanden sluttede med at annoncere at KPK afholder HAFNIA 24 i okt. 2024 i Øksnehallen i København i anledningen af 400 året for oprettelsen af Det Danske Postvæsen. Leif Jensen